Visst kan det vara kul att skapa sina egna smycken till sig själv eller att ge bort som present, men smycken (och speciellt armband) kan även användas till försäljning.

Det är mycket som händer i världen och människor blir mer och mer insatta. Många vill hjälpa t.ex. länder som har drabbats av krig eller vill upplysa något viktigt, t.ex. cancer. Det är inte ovanligt att man med hjälp av egengjorda armband använder dessa till försäljning och vinsterna man får in går till organisationer som man tror och litar på.

Armbanden kan naturligtvis se ut precis som man själv önskar, men vill man upplysa om något kan det vara en bra och kreativ idé att använda sig av bokstavspärlor. Bokstavspärlor är precis vad det låter som, pärlor i olika färger som består av bokstäver från hela alfabetet.

Du har säkerligen själv stött på både ett och flera typer av dessa armband, även om du kanske inte äger ett sådant själv. Många går ständigt i tankar om att vilja hjälpa andra människor och skänka pengar till olika organisationer, men hur mycket reklam man än ser i media så kanske man har svårt att ta sig för och utföra själva handlingen. Stöter man dock på någon som säljer armband kan det vara lättare att agera, eftersom man inte behöver göra någon större ansträngning än att betala för sitt armband.

Vill du också skapa armband för ett gott ändamål? Kom ihåg att alla människor är olika stora runt handlederna och vill du använda dig av en styv tråd är det därför viktigt att skapa armband i olika storlekar. Vill man göra det så enkelt som möjligt finns det bra och högkvalitativa elastiska trådar och band, som passar de allra flesta människor. Se till att bokstavspärlorna hamnar symmetriskt på armbandet och att de mer än gärna befinner sig på framsidan, så syns budskapet bättre!